Hyper Duo Shock Plus

Hyper Duo Shock Plus

Valmistaja: Blaze

Lisänapit: Set, CLR ja Slow

Testikappale: Webdirect

Hinta:

Hyper Duo Shock Plus muistuttaa eniten Sonyn alkuperäistä ohjainta. Tatit ovat ylivoimaisesti liukkaimmat, sillä ne on tehty kovasta muovista eikä kuperissa kärjissä ole kuin pikkiriikkisiä kuviointeja pitoa parantamassa. Suuntanäppäimet ovat taas keikkuvassa laatassa, mutta tällä kertaa ratkaisu toimii hyvin. Pääilmansuuntia ei ole korostettu kuin sen verran, että ne tuntee sormissaan.

Peukkua voi pyörittää suuntalaatan kehällä ja ohjata paremminkin liuttamalla kuin painelemalla. Pyörittäminen sopii paremmin vaikka Tekkeniin, joissa vasemmalle alaviistoon, alas ja oikealle alaviistoon onnistuu helposti tekemällä sormella vain pienen kaareen. Muut näppäimet tuntuvat kuin suoraan alkuperäisestä olevilta ja ne toimivat ihan kivasti.

Erikoisnäppäimistä SET:llä voi ohjelmoida näppäinyhdistelmiä ja CLR:llä ne poistetaan muistista. Slow on taas peliä hidastava näppäin, joka ei tuntunut vaikuttavan mihinkään.

Blaze olisi muuten mainio analoginen padi, mutta sen tatit ovat koko testin surkeimmat ja kokonaisuus on halvan oloinen.

* *